Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

a poptávka po bydlení výrazně přesahuje nabídku.

---------

Můžete mi říct, jak jste na to přišel? Anebo tomu mám rozumět tak, že ty stovky stránek realitních nabídek jsou jen práce trollů?

0 0
možnosti
JV

J74a73n 23V10l90k

1. 10. 2021 8:01

Dříve také nebylo na stavby. Celá zemědělská usedlost byla z kamene, cihel, písku, vápna, dřevo ručně tesané z vlastního lesa. Moderní doba odnaučila lidi přežít v těžších dobách. Dnes je dělba práce vyšší, ale pokud se nastavená spolupráce přeruší, nastává kolaps.

0 0
možnosti
DK

Kdo má nadbytečnou máselnici? Odkoupím...

1 0
možnosti
Foto

Ze starého Favorita stačí vymontovat tlumiče pérování, naložit do něho konve s mlékem a projet se párkrát po polní cestě tam a zpět - a "máslostroj" vykoná své. ;-)

0 0
možnosti
AL

"Nedávno mi dva evangeličtí faráři říkali, že jim má v září vyjít kniha, vydavatel jim ale oznámil, že bude vytištěná s minimálně měsíčním zpožděním. Důvodem je nedostatek papíru"

Mám nápad: Odneseme do sběru ty megatutny zbytečných reklamních letáků, co se vyhazují ve všech panelácích Čech a Moravy a bude papíru o trochu víc ...

3 0
možnosti
Foto

Do sběru rovněž tak odevzdat nepoužité volební lístky a bude papíru ještě více!!

1 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 941x
Jsem patriot z Prahy 9, fanoušek železnic a šťastný táta dvou dcer. Hlavně kvůli svým dětem se snažím měnit věci kolem sebe k lepšímu.

Vždycky mě bavilo spojovat lidi, protože společně toho dokážeme mnohem víc než sami. Třeba i změnit to, co se na první pohled změnit nedá. Tahle myšlenka tak provází všechno, co dělám, od organizace dětských táborů po práci na Správě železnic, kde se starám o jejich modernizaci - aby si lidi byli zase o kus blíž.

S cílem zastavit nesmyslné developerské projekty na pražském Proseku jsem se nakonec pustil i do politiky. Společně s řadou dalších patriotů z Prahy 9 se nám podařilo zástavbu zarazit a teď se snažíme pracovat na tom, aby se tahle krásná městská část dál rozvíjela.

Jsem členem ČSSD, v roce 2019 jsem za tuto stranu kandidoval do Evropského parlamentu.  

Seznam rubrik