Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J34i90r50i 75C40i23z

24. 1. 2022 21:10

Vazeny autore, jakmile tady na blogu zacnete psat neco proti soucasne Narodni fronte zvolene diky kariernimu komunistovi Rychetskemu, tak okamzite se sletne hejno supu a volicu NF. Je to stale stejna banda asocialu a prevlecenych bolseviku do "demokratickeho havu", kteri by sice v dobe socialismu stali na 1.maje v prvni rade s rudymi prapory a rvali na cele kolo: At zije KSC, at zije SSSR!, ale ted jsou prece podnikatele. Jejich cilem nikdy nebyla pomoc chudym spoluobcanum, detem nebo starsim penzistum, ale stat se bohaci na ukor prave tech chudych. Kdyz se kazdeho zeptate, kolik prispel na charitativni ucely, tak o necem takovem nikdy neslysel. Charita, co to je? Oni jsou prece podnikatele a charita je jen pro blbce. Tato banda asocialu (viz diskuse) neustale napadala ministryni, ktera mela odpovednost prave za pomoc tem chudsim a postupovala v souladu s pravidly, kdy sve navrhy prednesla ve vlade a ta je predlozila parlamentu ke schvaleni. Co si ovsem vyslechla od zdejsich prevlecenych bolseviku, to bylo opravdu nechutne. Tak to delaji ve vyspele zapadni civilizaci, kdy umelci, majetni, sportovci atd. povazuji za svou svatou povinnost venovat prostredky na charitu. Jeden hrac NHL, na jehoz vychove jsem se podilel, dal opravdu dost velke prostredky na charitu protoze si dobre pamatoval, z jakych pomeru se vysplhal nahoru. Jednim z hlavnich asocialu teto bandy je nejaky "rentier ze slepicarny", ktery krome sbirani vajec co snesly slepice nic neumi a i bedna kytu je vedle nej vedec. Ti ostatni si s nim nezadaji. CSSD udelala velkou chybu, ze do cela si zvolila naprosto bezvyznamneho regionalniho politika, ktereho nikdo nezna. Zvolenim pani Malacove by CSSD mela velkou sanci na obrodu stejne jako se to povedlo Olafu Scholzovi v Nemecku. Ty prispevky asocialu nectete a nijak se s nimi nezabyvejte, znam hodne lidi predevsim ze sportu, kteri by temto asocialum nikdy nepodali ruku, aby se neuspinili.

2 0
možnosti
ZZ

Nezadržitelný pád ČSSD začal po tom, co se odvrátili od Zemana a nepodpořili jej při volbě prezidenta. Pak se už pouze prali mezi sebou, kdo si udrží nějaké koryto za podpory ODS, se kterou, zejména v Praze a regionech, hojně spolupracovali. Řada socanů z Prahy - např. Karel Březina - patří spíš za mříže než do politiky a Maláčová patří spíš za plotnu, než do vedení partaje.

;-(

0 0
možnosti
TC

Článku nerozumím. Je tak dlouhý a obsáhlý, že mám problém ho přečíst najednou. Vláda byla jmenována před měsícem, 13. ledna získala důvěru, tedy před 10 dny. Vládne logicky v rozpočtovém provizoriu, protože podle bývalé ministryně financí navrženého rozpočtu to nejde. Asi byl tak navržen záměrně.

Programové prohlášení nové vlády zatím není a ani ten nový rozpočet. Co tedy

vlastně kritizujete ? Je to laciné, chtělo by to více času a mít v ruce něco jaksi hmatatelného. V takové situaci umí radit každý.

0 0
možnosti
Foto

Nepsaným mistrem světa na neplnění slibů byl zřejmě samotný bývalý šéf strany s přezdívkou zubatá pleš. S oblibou sám o sobě Bohuslav Sobotka /v marné snaze snaze Prosadit v ČR dobře fungující stát/ tvrdil - "Nikdo vám nikdy nedá víc než já vám všem mohu slíbit"!!! ;-)

0 2
možnosti
PB

P39e92t93r 82B19u27r81i36a50n

24. 1. 2022 11:52

Nástupní tarifní plat kuchařky ve školní jídelně je přitom 16 tisíc korun!! Tak přízemní problémy, jako zda může při neustálém zdražování paní kuchařka s podobným platem vůbec přežít, nicméně kouzelníci Petra Fialy neřeší.

------

Ve svém medailonku píšete, že jste kandidoval za ČSSD do evropského parlamentu. Tedy nějaké slovo ve straně máte. Už v té době byl onen nástupní plat kuchařky 16 000kč. On byl takový prakticky po celou dobu vlády ČSSD. Otázka: co jste proti tomu dělal těch 8 let? Co konkrétně, když teď máte o kuchařky takovou dojemnou starost?

Pokud jste lepší než politici, které kritizujete, tak mi tady jasně odpovíte. Nebo že by jste jen levičácky žvanil do větru?

3 2
možnosti
ZJ

.... druhá varianta je ta správná R^.

0 0
možnosti
Foto

No, jjestli tyhle úvahy mají být sebereflexí na volební propadák vaší strany, tak vám do budoucna moc šancí nedávám.

5 2
možnosti
Foto

Asi byste se měl nejdřív ohlédnout za fungováním Vaší strany v předchozí vládě...

...a pak psát nějaká hodnocení.

Dělat posměváčka zvládne každé malé děcko.

2 2
možnosti
JK

Zajímavé, pár zoufalých pozůstatků vládní strany zbylo, najednou vědí přesně co se má jak dělat. Možná by šlo jejich zanícení vyložit jako vytrvalost, ale nejspíše jim jen ujel vlak, ve kterém naopak sedí předseda Hamáček, včas se předzásobil, našel sobě uplatnění a zmizel jak pára nad hrncem. Několikrát jste dali důvěru prospěcháři a kolaborantovi a pokračování v jeho destrukčním díle vás odsoudí do zapomnění. Nutně potřebujeme normální demokratickou levicově zaměřenou stranu, která vytlačí Babiše z politiky, tam jsou momentálně levicoví voliči. Tajně jsem doufal, že ČSSD kompletně překopá celou strukturu i mentalitu a ukáže svůj nový obraz, ale asi je to marné. Pravicové strany touhle očistou projít dokázali i za cenu velkých ztrát, s takovou to ČSSD nikdy nedokáže.

6 1
možnosti
RK

Vy socani byste měli být zalezlí někde v koutě a modlit se, aby to za vás dal někdo dohromady. Prožrali jste co se dalo, na dluh. Nastavili jste státu žaludek tak, že ten na sebe není schopen vydělat, ani kdyby žádná krize nebyla. Doufám, že vám to dají vaše děti sežrat.

10 2
možnosti
MB

Sám píšete, že jste otec dvou dcer. Do jakého stavu, je Vaše strana uvrhla? Jsme bez reforem. Zejména důchodové. Rozpočet, v době hojnosti vydrancován. Došlo i na spotřebování rezerv. ČSSD dokonce demonstrovala, za "Konec levné práce". O jaké kuchařce, školníkovi to vlastně píšete? Výsledek je zřejmý. Lidé oranžovým sdělili - Děkujeme, odejdete. Hustá dvojka. Je to sranda. Takové kouzelnické triky blogu. Vláda koná 1 měsíc. Už stačila vše zničit. Tak jo ... :-)

12 2
možnosti
LH

stále zapomínate na 2 věci - Covid a změnu odvodu daně z příjmu.....

2 5
možnosti
PK

Krátkodobě může Fiala se Stanjurou škrtat převážně jen na investicích - mám na mysli řády od 5-10 mld 952-195výše. Jak už jsem tady uváděl - moderní společnost je drahá. Má "obecná" škola v 50.letech - 1 učitelka a přes 40 žáků, dnes tak polovic a ještě s asistentem. A čím dál tím víc hořekujeme nad výsledky.

6 0
možnosti
PK

Ty čísílka 952-195 jsou tam omylem.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS