Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pro nás do budoucna ponaučení, že dohadovat spory máme přímo, a ne chodit žalovat do Brusele, a požadovat to, co je realistické.

Buďme rádi alespoň za nějaký výsledek, protože i kdyby v Bruselu odsoudili Poláky klidně stokrát, my bychom z toho neměli ani jeden euročumprdlík a důl a elektrárna by byla na svém místě dále.

1 0
možnosti
JK

Několik let jste měli možnost dohodnout podmínky s Poláky, výsledek jsou soudní spory. Když pak někdo po vás ten chlív uklidí, tak ještě nadáváte.

Výsledek je ten, že nejsou všichni Češi babišovci (včetně jeho přisluhovačů Česanů). Poláci vyjednávat umí právě proto, že pro ně není ostuda kousek ustoupit, když cítí, že protistrana se dohodnout chce. "Bez zgody, nie da rady." ;-)

0 1
možnosti
MS

Ona spodní voda je majetek vesničanů na Frýdlantsku? V minulých letech, když byla sucha, tak vysychaly studny i na některých vesnicích na Vysočině a Moravě, kam každý rok jezdím za příbuznými. A nemají tam žádný Turow.

Jestli chce nějaká vesnice spoléhat na studny jako zdroj vody v 21. století, budiž.

Ovšem jako řešení uzavřít důl? V ČR se, kromě uhlí, těží také stavební kámen, vápenec a křemen. Co kdybychom uzavřeli i tyto doly i s případnými následky pro stavebnictví a průmysl? Šel byste do toho?

1 2
možnosti
ZZ

Hrozba uzavření dolu byla pouze vyjednávacím prostředkem, aby důl učinil opatření, aby podzemní voda z českého území neodtékala do vodotečích na polské straně.

;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 941x
Jsem patriot z Prahy 9, fanoušek železnic a šťastný táta dvou dcer. Hlavně kvůli svým dětem se snažím měnit věci kolem sebe k lepšímu.

Vždycky mě bavilo spojovat lidi, protože společně toho dokážeme mnohem víc než sami. Třeba i změnit to, co se na první pohled změnit nedá. Tahle myšlenka tak provází všechno, co dělám, od organizace dětských táborů po práci na Správě železnic, kde se starám o jejich modernizaci - aby si lidi byli zase o kus blíž.

S cílem zastavit nesmyslné developerské projekty na pražském Proseku jsem se nakonec pustil i do politiky. Společně s řadou dalších patriotů z Prahy 9 se nám podařilo zástavbu zarazit a teď se snažíme pracovat na tom, aby se tahle krásná městská část dál rozvíjela.

Jsem členem ČSSD, v roce 2019 jsem za tuto stranu kandidoval do Evropského parlamentu.  

Seznam rubrik