Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naprostý blábol. Je mi smutno z toho, že nová, mladá, generace může hásat takové "marxisticko-nacistické názory". Co je v té škole učí?

ČEZ je akciová společnost, kterou stát vlastní ze 70%!!!!!! Může si s ní dělat, co chce. A jak se stát jako vlastník chová? Výnosy z dividend prostě utratí, rozdá je občanům. Jako by ti byli nesvéprávní a nemohli se uživit. Proč se tento stát už dávno nepostaral o diverzifikaci zdrojů plynu? Protože stát takové startegické úvahy není schopen. Je závislý na mase voličů, jako jste vy. Neustále je nějaký důvod někomu něco platit.

Komu patří RWE, EOn, Vatenfall, EnB, víte To? Největší německé energetické firmy nejsou státní.

1 0
možnosti
ZZ

Jedna věc je vybudovat od základů nějakou energetickou firmu a druhou věcí je prodat fungující státní energetickou firmu privátní společnosti jen proto, abych zalepil díru v rozpočtu.

Na první pohled to vypadá dosti podobně, ale ve skutečnosti je tam velký rozdíl.

;-)

1 0
možnosti
JL

Ano, všechno rozprodejte, hlavně že já se mám dobře a je mi to jedno.

0 0
možnosti
ZZ

Ten pivovar bych snad možná i oželel, ale za socialismu vybudované strategické rozvody energií, plynu ,ropy a vody , by podle mne, měl vlastnit stát - i když všichni dobře víme, že není zrovna nejlepším hospodářem.

;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 941x
Jsem patriot z Prahy 9, fanoušek železnic a šťastný táta dvou dcer. Hlavně kvůli svým dětem se snažím měnit věci kolem sebe k lepšímu.

Vždycky mě bavilo spojovat lidi, protože společně toho dokážeme mnohem víc než sami. Třeba i změnit to, co se na první pohled změnit nedá. Tahle myšlenka tak provází všechno, co dělám, od organizace dětských táborů po práci na Správě železnic, kde se starám o jejich modernizaci - aby si lidi byli zase o kus blíž.

S cílem zastavit nesmyslné developerské projekty na pražském Proseku jsem se nakonec pustil i do politiky. Společně s řadou dalších patriotů z Prahy 9 se nám podařilo zástavbu zarazit a teď se snažíme pracovat na tom, aby se tahle krásná městská část dál rozvíjela.

Jsem členem ČSSD, v roce 2019 jsem za tuto stranu kandidoval do Evropského parlamentu.  

Seznam rubrik