Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Jsem zvědavý co od Pirstanu dostanou Dušan Šenkypl a Petr Krajíček, kteří je tak štědře sponzorují.

;-)

0 2
možnosti
IL

I65v62a52n 39L89a78c53k96o

14. 10. 2021 7:58

Pane Zavadile, já jsem se domníval, že dno už jste opustil. Moje chyba.

0 0
možnosti
PJ

možná by autor mohl vylézt ze své sociální bubliny a navštívit jiné. Mám kamarády voliče SPD, TSS, Pirátů i ČSSD a i když jsem volil SPOLU oni respektují mé rozhodnutí a já jejich. Zajímavé je, že neznám nikoho, kdo volil ANO.

5 3
možnosti
Foto

Asi znáte, oni se jenom stydí to přiznat.:-)

2 3
možnosti

RvRvRvRvRvRvRv

Píšete chytře, ale zůstáváte na pozicích babišovců. To ve skutečnosti není vstřícné!

Neponižujme a priori žádnou stranu!

Ponižujme tu stranu, která nectí pravdu jako objektivní realitu, která pohrdá druhým občanem, která pohrdá spravedlností, která pohrdá zákonem a právním státem, která pohrdá demokratickou dělbou moci a která brání společnému soužití států v Evropě včetně společné obrany!

:-)

1 3
možnosti
VB

V94i46l23é79m 32B34a36r85á63k

13. 10. 2021 14:17

V té větě na závěr máte pravdu, ale celý článek tvrzením, že koalice vyhrály tak nějak nedopatřením a nespravedlivě, kopete zákopy.

Prostě vyhrál Demokratický blok nad Nedomokratickým blokem.

10 6
možnosti
AK

p.Barák a kolik měli % hlasů jednotlivé strany uskupení Spolu?To jako myslíte,že je terno 4 proti jednomu??Jenže ty vaše demokratické strany tady udělali díru 8bilionů a nikdo se nad tím nepozastavil.No a kde jsou ty peníze???

6 9
možnosti
LV

Bez skrupulí a cti pro poraženého...Vy mě fakt bavíte.

Kdo a při jaké příležitosti přišel s pojmy jako "pražská kavárna", " lepšolidi", "demožumpa" apod.?

Ano, prohráli jste, a tím, jak se v tom přehrabujete, na tom nic nezměníte.

14 2
možnosti
JN

Kdybyste počítal pozorněji, vyšlo by Vám že strany které stojí na té "špatné" straně volilo daleko více lidí než tu jedinou správnou "demokratickou" pětikolku.

5 4
možnosti
LV

Kdybyste počítal pozorněji, vyšlo by Vám, že Babišova vláda byla menšinová, neměla dohromady ani 100 poslanců, takže musela spoléhat na podporu komunistů. Těch, co tehdy volilo proti Babišovi, bylo cca 70 %. To Vám patrně uniklo.

7 2
možnosti
JJ

J25a78n 68J16i25r71k79a

13. 10. 2021 12:16

Autor by si měl malinko sáhnout do vlastního svědomí.

Na jedné straně vyzývá ke smířlivost, a na straně druhé používá slova jako "chrochtání liberálních elit" a píše věty jako "Strany, které v předvolební kampani použily slovo „demokracie“ jako křižácký prapor, tak pouze opakují odvěký scénář volebních triumfů: kdo nejde s nimi, jde proti nim a zaslouží si pohrdání."

Možná jste si toho nepovšiml, ale liberální elity rozhodně nechrochtají blahem, ale činí přesně to, k čemu vyzýváte (a čeho například Miloš Zeman nebyl schopen za celých dosavadních osm let svého mandátu). Vyzývají k umírněnosti, ohleduplnosti a pokoře.

Petr Fiala osobně a před celým národem prohlásil, že mu jde o smířlivost a o to, že tu všichni chceme "žít jako sousedé". Všichni! A jedna liberální elita vedle druhé mluví o tom, že na ty, kteří volili subjekty, které se do Sněmovny nedostaly, je třeba brát ohled a nezapomínat na ně.

Naposledy k tomu vyzýval například Jan Kalvoda. A není jediným.

Autor jen obtížně zvládá své emoce a své osobní zklamání z volebního výsledku. A z jeho textu to leze jako sláma z bot.

23 5
možnosti
JF

Petr Fiala notabene jako politolog zakládal koalici Demokratický klub po minulých volbách aby vytvořil pseudoviteznou stranu po volbách. To jako byl podvod minulé je i nyní, kdy volebni koalice nejsou součástí PS aké jednotlivé strany a to u ty co mají jen 4 poslance ačkoliv jiné s 9 v PSÍ nejsou. Petr Fiala je typický produkt normalizace jako ztráta základních hodnot etickych promitnutych do ztráty či poreni hodnot odborných - zde jako politolog prosazující naprosto neodborne politické postupy. Strany a podoba parlamentu záleží pouze na voličích a to odráží jak parlamenty minulé, tak současně tak budoucí ...

10 14
možnosti
JP

J67a77n 44P66a12v14l47í45k

13. 10. 2021 11:09

Těžko lze sjednotit podvodníky s demokraty, nebo taky farmáře s čuňaty. Výsledek těchto voleb je šance na reparát prodemokratických sil. Nebude to jednoduché.

5 2
možnosti
PP

Máte celkem pravdu. Rozhodla spolupráce. Zatímco silné strany z rozumného spektra se spojili do koalic a tím zamezili, aby se STAN, KDU-ĆSL či TOP propadly pod 5 % hranici, strany, které mají kooperaci jen vokální, šli do voleb samy a propadly.

Představme si, že by se levicové strany ČSSD a komunisté spojili do koalice. Rázem by byly obě ve sněmovně.

Co se spojování týče. Ano, jsem plně pro to, aby všichni táhli za jeden provaz a za jeden konec. Abychom všichi byli pod jednou vlajkou. Pod tou mojí ...

1 1
možnosti
JF

Volby voliče teprve rozhodují možnosti koalic sestavit vlády tedy dle rozhodnutí voličů nikoliv dle přání koalic. V krajním případě by se jednoho krásného demokratického dne mohlo stát že přijde do schránky obálka s jedním hlasovacím lístkem Národní fronty až všechny strany se tak nějak dohodnou že pro voliče už Pravda a láska zvítězila a teď už jde jen o to co s plným žlabem čím už pravdězaláskového voloče už není vhodno zatěžovat. Současný volební podvod koalic který prakticky vedl k tomu že v parlamentu je po sečtení výsledků strana se 2% mandátů a neznámým počtem voličských preferencí (protože onen inkriminovaný lístek obsahoval dvě strany a není možné rozhodnout pro kterou stranu volič vlastně hlasoval nehlasovali li pravdoláskově pro dvě zároveň). Řešením je buď zrušit tyto volby po rozhodnutí soudu (pokud tedy není pevně v rukách pravdy a lásky) a vypsat nové, nebo to nechat vyhnít do dalších voleb, kde se buď volební koalice zruší nabo ponechají s tím že v parlamentu bude sedět člen této volební koalice nikoliv jako člen své partaje, protože ta volena nebyla. Pak samozřejmě vyvstává otázka k čemu jsou volební koalice když strany se mohou sloučit do jedné strany před volbami a takto vstoupit do PS, kde budou působit jako jedna strana. Ale toto volební schéma je jistě výhodné pro ty kteří rádi využívají i jiná schémata k zastření skutečného vlastníka, což se využívá často i k jiným méně pravdoláskovým praktikám např. k čerpání dotací za budování kapitalismu pod dnešními linčovateli těch kdo nepochopili závazek loajality k této pravdě a lásce při čerpání dotací. Kdo vrátil dotace z takto nastavených podmínek čerpání dotací nastavených pravdoláskovými koalicemi a kdo šel před voliče s vlastním jménem je zřejmé ...

3 5
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 941x
Jsem patriot z Prahy 9, fanoušek železnic a šťastný táta dvou dcer. Hlavně kvůli svým dětem se snažím měnit věci kolem sebe k lepšímu.

Vždycky mě bavilo spojovat lidi, protože společně toho dokážeme mnohem víc než sami. Třeba i změnit to, co se na první pohled změnit nedá. Tahle myšlenka tak provází všechno, co dělám, od organizace dětských táborů po práci na Správě železnic, kde se starám o jejich modernizaci - aby si lidi byli zase o kus blíž.

S cílem zastavit nesmyslné developerské projekty na pražském Proseku jsem se nakonec pustil i do politiky. Společně s řadou dalších patriotů z Prahy 9 se nám podařilo zástavbu zarazit a teď se snažíme pracovat na tom, aby se tahle krásná městská část dál rozvíjela.

Jsem členem ČSSD, v roce 2019 jsem za tuto stranu kandidoval do Evropského parlamentu.  

Seznam rubrik