Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

co to je za titulek? je úplně jedno, kdo vyhrál nebo kdo sestaví vládu, pokud bude mít většinu v parlamentu zvoleném v demokratických volbách. pak taková většina reprezentuje vůli většiny voličů

7 4
možnosti
JF

Klasicke a neuchopitelne relativisticke vidění dobra a zla - skutečně vidění je pohled na vsak na skutecne události a vhled do nich které vyžaduje oko cvičení a zkušené ... tato společnost vychází z ideologického pohledu na svět tedy nerealneho smysleneho ... kdo je ideolog a kdo ne je v současné době zřejmé ... v tomto je dnešní doba specifická ... je to přechod od poddanstvi k svobodné společnosti která se nestane ani pravdou vítěze ani pouhým cinkanim klíči a ani hesly o demokracii jako stálý dozvuky tohoto cinkotu ... teď jsrm upřímně zvědav jak se buduje demokracie se 4 poslanci ( viz. Piarti demokracie) ačkoliv tzv. Nedemokratické strany (ČSSD, KSČM,Prisaha) se tam nedostal ani s devíti ... tedy kromě budovani demokracie hesly o ní. Kdo je kdo je umění demokratickeho voliče (protoze jako mame strany nedemokratické a ideologicke tak přesně takového máme i volice) a nikoliv těch co jej nepotřebují.

3 3
možnosti
JD

J90a98n 44D59o39u86š18e25k

13. 10. 2021 8:42

Já nějak pořád neumím uchopit (koupili jsme zoo) tu rozdělenost společnosti. Copak nejsme národ jiných názorů, politického a společenského smýšlení odjakživa? Stále se obviňují politici že mezi námi prohlubují příkop, ale copak nad námi mají takovou moc? Nad kým? Já vám nevím. Mám kamarády z SPD, ODS, ANO a já jsem pro Svobodné a Trikošku a do jednoho jsou to lidé jako já a jsem si jistý, že oni by řekli to samé. Politika byla vždy součástí našich debat, ale nikdy co je znám jsme se kvůli tomu nerozkmotřili. Neexistuje, že bychom se kvůli tomu napadali.

10 1
možnosti
ZZ

Tak by to mělo být, ale sám často v diskuzích vidíte že kluci z ODS, Trikolóry, Svobodných, TOP a Pirátů zastávají až extremistické názory a o nějakém nenapadávání u nich nemůže být ani řeč.

;-)

5 2
možnosti
SL

Připomínáte mi týpky, kteří mne léta okopávají a když jim nakonec jednu plácnu, kvikotem se dožadují slušného chování.

8 0
možnosti
MV

Ach jo. Dvě volební období jsem respektoval výsledky voleb,že kterých jsem neměl radost. Nikdy jsem neměl potřebu o mém znechucení ohlupovani a uplácení voličů psát. Nikdy jsem v textu neoznačil příznivce ANO pověstným pečivem a neměl jsem potřebu se vymezovat proti ČSSD, i když jsem si o straně pod posledním vedením myslel své. A konkrétně posluhovani ČSSD vládě pana Babiše bylo opravdu za hranou. Lituji toho, že se v současné vládě neobjeví žádná"sociální" straně. Mám za to, že by taková měla mít ve vládě zastoupení. Ale ne strana v módu, který předvedla ČSSD v posledním období. A odpověď na Vaši otázku v headlinu: stačí se po osmi letech konečně porozhlednout a respektovat výsledky voleb stejně, jako jsem je já respektoval v posledních osmi letech.

28 4
možnosti
ZZ

Posluhování vládě Babiše ?

Vy jste spadl z višně.

Vždyť Babiš musel zkousnout všechny rozmary MPSV, Vnitra i MZV a nemohl si ani pořádně dupnout ! ;-D

8 13
možnosti
RE

"Rozdělená společnost" pouze na internetu. Tváří v tvář nic takového nepozoruji.

7 0
možnosti
LD

Tento termín nám neustále podsouvají především novináři, michprdi a někteří politici. A přitom si tito bojovníci za demokracii neuvědomují, že základ demokracie je pluralita názorů. Pokud se nejedná o velký úspěch ve sportu, kde se všichni shodneme, že to je resp. bylo vynikající nebo naopak o násilný trestný čin či teroristický útok, ktery je pro všechny zavrzenihodny, tak platí, že lidé mají zkrátka odlišné názory a úhly pohledu.

2 0
možnosti
Foto

Obávám se, že Vám něco uniká. Ta vytrvalá práce na tom, aby byla společnost rozdělena. Práce některých politiků a jejich sluhů, kteří neznají stud, když šíří desinformace s jedovatým nábojem. To jste si nevšiml, že mnozí lidé jim docela snadno podléhají a opakují pak naprosté nesmysly a vyvolávají tak konflikty s druhými lidmi? Rozdělená společnost je realita způsobená řadou špinavostí.

A s tím jásotem to není zas tak horké. Hodně lidí šlo k volbám s rozpaky. Cítili se poněkud v koutě, protože si byli vědomi, že to, co nechtějí, tu bylo dlouho také z důvodu liknavosti dnešních vítězů. A nejen vítězů, také té Vaší strany.

9 0
možnosti
Foto

Z vašeho profilu: "Vždycky mě bavilo spojovat lidi".

Tak už vás chápu, máte stejné záliby jako Zeman.;-D

14 13
možnosti
MK

A další potrefená husa.

13 8
možnosti
JK

Máte recht, bijete se za svou pravdu a přehlížíte, jak subjektivní je. Jste socan, takže chápu vaše zklamání, ale tahle sociální demokracie pohřbila všechny nosné myšlenky, na kterých sociálně demokratický koncept společnosti stál, když se stala lokajem a děvkou mafiánského bosse a jeho sekty. A o jaké vlastenecké frontě to píšete? Okamurovci a další straničky jsou jen nacionalistické. Vlastenectví je něco jiného.

15 3
možnosti
MK

Blog je přesně o vás.

6 8
možnosti
KL

Samozřejmě, že volby vyhrála demokracie. Stejně jako ty v roce 2017, 2013, 2010, 2006, 2002, 1998, 1996, 1992 a 1990...

17 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 941x
Jsem patriot z Prahy 9, fanoušek železnic a šťastný táta dvou dcer. Hlavně kvůli svým dětem se snažím měnit věci kolem sebe k lepšímu.

Vždycky mě bavilo spojovat lidi, protože společně toho dokážeme mnohem víc než sami. Třeba i změnit to, co se na první pohled změnit nedá. Tahle myšlenka tak provází všechno, co dělám, od organizace dětských táborů po práci na Správě železnic, kde se starám o jejich modernizaci - aby si lidi byli zase o kus blíž.

S cílem zastavit nesmyslné developerské projekty na pražském Proseku jsem se nakonec pustil i do politiky. Společně s řadou dalších patriotů z Prahy 9 se nám podařilo zástavbu zarazit a teď se snažíme pracovat na tom, aby se tahle krásná městská část dál rozvíjela.

Jsem členem ČSSD, v roce 2019 jsem za tuto stranu kandidoval do Evropského parlamentu.  

Seznam rubrik