Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Čím dříve si komunističtí papaláši v Číně uvědomí, že nemohou diktovat celému světu, kdo si poklábosí s dalajlámou, nebo navštíví Tchajwan, tím lépe. Je to z jejich strany jen projev nabubřelosti a ješitnosti, o žádné ohrožení Číny v jakémkoliv směru se nejedná.

1 0
možnosti

Inu, kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Kdyby předsedkyně Sněmovny reprezentantů Nancy Pelosiová cestu na Tchajwan odřekla, byla by za zbabělkyní. A když to neudělala, tak zase provokuje Čínu, inu člověk si nevybere.

2 0
možnosti
Foto

Dráždit bosou nohou Čínu nebo Rusko, je nezodpovědné. Z toho bývá pak na hřišti kluzko. I na Pražském Hradě. Proč si neobout alespoň tenisky?

2 0
možnosti

všude dobře, kde není válka a diktatura, babča má pravdu.

1 0
možnosti

Ofiko k návštěvě je k dispo od tiskové tajemnice WH Carie Jean- Pierre

Co jsem zaregistroval na Webu WH. tak Bidenova administrativa se snažila ujistit Peking, že není důvod k úderům (doslova Come to blows) a že tato návštěvě nebude signalizovat žádnou změnu v politice USA a že se nezapojí do řinčení šavlí“ a nemají zájem na zvyšování napětí s Čínou.

Pan Kirby, Mluvčí Rady národní bezpečnosti Bílého domu se vyjádřil mj. že členové Kongresu Tchaj-wan v průběhu let běžně navštěvovali a že se touto návštěvou nemění politika administrativy USA k Číně a že rozhodnutí o tom, zda navštívit ostrov, který Čína prohlašuje za svůj, bylo nakonec rozhodnutí NP.

Co to znamená v diplomatickém slang to nevím ? Jaký vliv to bude mít na konání Číny se nedá předpovědět, nejhorší prognóza je, že tato návštěva uspíší samotnou invazi....

1 0
možnosti

Takový zbabělý pamflet. Nestydíte se podívat do zrcadla?

1 2
možnosti

Víte, autor je politik a a neobvinoval bych ho , že je zbabělec, v podstatě reflektuje jen ohlasy na návštěvu ve světě,v médicích a né všechny jí podporují a na jednom se shodují a to patrně včetně ami administrativy, načasování nebylo zrovna nejlepší.

Co se týče NP, je to tvrdá a svérázná žena a svůj názor a konání si prosazuje ...

0 0
možnosti
Foto

Jasně, nejlépe je se před ní sklonit a dělat to, co řekne. Když si čínský císař usmyslí, že Tchajwan je jeho, je to - řečeno slovy jednoho odcházejícího jedince - fait accompli.

Opravdu si myslíte, že je správné držet krok a hubu?

10 0
možnosti
Foto

Pan autor je tak vychován.:-)

2 0
možnosti

Tak první kolo vyhrály USA, které necouvly. Čína jenom udělala bubu.

5 0
možnosti
Foto

A taky Putina by nikdo neměl dráždit, že?:-/

9 1
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 941x
Jsem patriot z Prahy 9, fanoušek železnic a šťastný táta dvou dcer. Hlavně kvůli svým dětem se snažím měnit věci kolem sebe k lepšímu.

Vždycky mě bavilo spojovat lidi, protože společně toho dokážeme mnohem víc než sami. Třeba i změnit to, co se na první pohled změnit nedá. Tahle myšlenka tak provází všechno, co dělám, od organizace dětských táborů po práci na Správě železnic, kde se starám o jejich modernizaci - aby si lidi byli zase o kus blíž.

S cílem zastavit nesmyslné developerské projekty na pražském Proseku jsem se nakonec pustil i do politiky. Společně s řadou dalších patriotů z Prahy 9 se nám podařilo zástavbu zarazit a teď se snažíme pracovat na tom, aby se tahle krásná městská část dál rozvíjela.

Jsem členem ČSSD, v roce 2019 jsem za tuto stranu kandidoval do Evropského parlamentu.  

Seznam rubrik